About Soudal

Grupul Soudal construiește viitorul

Grupul Soudal este cel mai mare producător european independent de produse de etanșare, adezivi și spumă poliuretanică pentru utilizatori profesioniști și privați. Această afacere de familie belgiană, cu sediul în Turnhout și fondată de Vic Swerts în 1966, s-a transformat într-un jucător internațional și expert în produse chimice de specialitate pentru construcții.

Grupul are 20 filiale de producție pe 5 continente, birouri de vânzări în 44 de țări și aproximativ 3.250 de angajați la nivel mondial. Viziunea pe termen lung bazată pe inovație, cu investiții substanțiale în cercetare și dezvoltare și adaptări în funcție de cerințele pieței locale au dus la succesul grupului Soudal.

Soudal innovation

Innovation

The research in and development of new products, product technologies and production methods is in our genes. A team of highly qualified researchers, engineers and technicians is continuously working on the development of new products and applications adapted to the specific requirements of customers in various countries. This has resulted in a number of pioneering innovative products, which have helped to strengthen the market position of Soudal. Innovation is, therefore, the driver for organic growth at the Soudal Group.

Fapte și cifre

O cifră de afaceri consolidată de 893 milioane EUR în 2019; 365 de milioane de unități de etanșare și spumă poliuretanică produse în 20 ramuri de producție; aproximativ 3.250 de angajați în întreaga lume; investiții de aproape 52,5 de milioane de euro în 2019: acestea sunt faptele și cifrele impresionante ale Grupului Soudal.

Soudal production company

Activitãțile noastre

Grupul Soudal produce produse pentru mărcile proprii și etichete private care acoperă 7 grupe: siliconi și alte etanșanți, spume poliuretanice, adezivi, polimeri hibrizi, aerosoli tehnici și produse chimice pentru construcții. Cu mărci proprii, Grupul Soudal se concentrează pe 3 segmente de piață: sectoarele construcțiilor, industrial și retail.

Sustenabilitate

Grupul Soudal este lider în dezvoltarea de produse pentru construcții durabile, care sunt sigure pentru oameni și pentru mediu. Ca rezultat al celei mai moderne tehnologii de producție, energia, consumul de apă și deșeurile reziduale sunt limitate. Este evident că bunăstarea angajaților este o altă prioritate.

Proud sponsor of the Lotto Soudal cycling team

Sponsorizare

Din 2015 până în 2020, echipa Lotto Soudal reprezintă Soudal la toate competițiile internaționale de ciclism mari și oferă publicitate în 190 de țări în care ciclismul ajunge în mass-media (în special în Turul Franței). imagine. Valorile de bază propagate de Soudal - muncă grea, perseverență și a fi mai bun decât concurenții tăi - pot fi găsite și în ciclism, ducând la un transfer pozitiv al imaginii către marca Soudal. Și cel mai important, Lotto Soudal este o platformă imensă pentru construirea acțiuni de marketing Soudal.

Pe lângă Lotto Soudal, Soudal sponsorizează și KVC Westerlo (fotbal) și Soudal Classics (ciclocross).

Informații detaliate despre grupul Soudal: