EDITOR Soudal N.V., Turnhout, Belgia

Reprezentat de:

Vic Swerts, Dirk Coorevits, Bart Moonen, Jurgen Vandervelden.

Adresă:

Everdongenlaan 18-20
2300 Turnhout, Belgia
Tel.: +32 (0)14 42.42.31
Fax: +32 (0)14 42.65.14
Web: www.soudal.com

Registrul Comerțului:

RPR Turnhout, BE BE 0404.914.028

DECLINARE A RESPONSABILITĂȚII

Accesarea și utilizarea informațiilor de pe acest site web sunt supuse următorilor termeni și condiții.

Conținutul acestui site web este protejat conform legilor aplicabile privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

Răspundere

Soudal depune eforturi rezonabile pentru a furniza informații corecte și actuale în cadrul acestui site web. Cu toate acestea, Soudal nu emite nicio declarație sau garanție, explicită sau implicită, de niciun fel, în legătură cu informațiile furnizate. Informațiile de pe acest site web sunt furnizate doar pentru a informa despre produsele și serviciile Soudal. Deoarece posibilitățile și condițiile de utilizare ale produselor noastre sunt numeroase și variate și se află în afara controlului nostru, este de datoria utilizatorului să verifice conformitatea utilizării acestora prevăzută în cadrul bunelor practici cu legile și reglementările aplicabile. Prin urmare, nu putem fi răspunzători în niciun caz cu privire la utilizarea produselor noastre în moduri în care, de exemplu, nu respectă legislația și reglementările aplicabile în țara utilizatorului.

Dacă aveți nevoie de informații despre utilizare sau vreți să aflați dacă un produs este adecvat pentru o anumită utilizare, vă rugăm să ne contactați. Informațiile legate de produs (produse) sunt destinate utilizării de către persoane cu calificare tehnică, la propria lor discreție și pe propria răspundere și nu se referă la utilizarea vreunui produs în combinație cu orice altă substanță sau în cadrul oricărui proces.

Soudal își rezervă dreptul de a face adăugiri, de a șterge sau modifica informațiile în orice moment, fără o notificare prealabilă. Sunteți de acord că accesarea și utilizarea acestui site web și a conținutului acestuia sunt pe propria răspundere. Acest site web poate furniza linkuri către site-uri web ale unor terți. Compania Soudal nu va fi responsabilă cu privire la acuratețea sau orice alt aspect al informațiilor incluse pe astfel de site-uri și nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune sau vătămări care rezultă ca urmare a accesării de către dumneavoastră a unor astfel de site-uri. Link-urile către alte site-uri sunt furnizate doar pentru confort și pe propria dumneavoastră răspundere.

Vânzări de produse Soudal

Toate produsele sunt vândute în conformitate cu condițiile valabile de vânzare și livrare.