Insulation of window and door frames outside

Montarea tâmplăriei exterioare

Izolarea termică și acustică cu Soudafoam Window & Door SWS

O clădire este în mișcare constantă și este construită din diverse materiale care se mișcă independent unul de celălalt. Prin urmare, îmbinările dintre diversele părți componente pot fi realizate cel mai bine cu un produs flexibil. Acest lucru se aplică cu atât mai mult pentru îmbinările din jurul cadrelor ferestrelor. Și în acest caz, spuma poliuretanică elastică asigură izolarea termică și acustică durabilă.

Etanșarea optimă a îmbinărilor ferestrelor presupune o etanșare bună la interior, izolare termică și acustică în stratul intermediar și o protecție excelentă împotriva intemperiilor la exterior.

Soudafoam Window & Door SWS

Pentru un rezultat termic optim, este de preferat să montați tâmplăria exterioară la nivelul stratului izolator. Instalarea inserției se face folosind ancore metalice pentru ferestre; pentru instalarea tunelului, cel mai bine este să utilizați un sistem precadru.

Soudafoam Window & Door SWS cu tehnologie Flexifoam este o spumă poliuretanică profesionistă, elastică, care absoarbe până la 50% din mișcarea de la nivelul îmbinărilor și, prin urmare, asigură o izolație termică și acustică durabilă. Este foarte adecvată pentru efectuarea joncțiunilor structurale pentru montarea ferestrelor conform regulilor EPB și evitarea punților termice. Laboratoarele externe au testat pe scară largă proprietățile produsului Soudafoam Window & Door SWS. Ca rezultat, Flexifoam este una dintre cele două tipuri de spumă poliuretanică cu aprobare RAL în Germania, fiind una dintre puținele cu certificare Socotec din Franța și, de asemenea, certificată IFT. Calitate garantată!

Izolare acustică: (EN ISO 717-1)

- îmbinare de 10 mm: RST,w = 60 dB (-1, -4)

- îmbinare de 20 mm: RST,w = 60 dB (-1, -4)

Izolare termică: (DIN 52612-1)

- λ = 0,00345 W(m.K)

SFATURI PENTRU UTILIZARE

  • Agitați bine timp de 20 de secunde. Agitați cu regularitate în timpul utilizării.
  • Umeziți. Umeziți. Umeziți. Dacă lucrați cu mai multe straturi, umeziți și între straturi.
  • Umpleți aproximativ 65% din rost; spuma se va extinde mai mult.

Soudafoam Window & Door SWS

Cerințe