Fix ALL Tape Banner

Vă prezentăm noile benzi de montaj Fix ALL: Ultra Rezistentă și 100% Transparentă

Pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a familiei Fix ALL, Soudal a anunțat o serie întreagă de produse noi și inovații de ambalare. Banda adezivă cu două fețe ultra rezistente și 100% transparentă este cea mai recentă lansare a gamei noastre. Concepută pentru proiecte mici de lipire, având în vedere ușurința de utilizare, benzile Fix ALL pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior. Simplu de utilizat, cu rezultate rapide și eficiente pe o gamă largă de materiale.

 

Fix ALL Ultra Strong

FIX ALL Bandă Ultra Puternică

Fix ALL Bandă de montaj ultra puternică este o bandă autoadezivă cu două fețe, capabilă să susțină până la 150 kg per rolă. Apăsarea fermă activează o lipire imediată, asigurând o lipire instantanee cu rezultate permanente. Banda Fix ALL Ultra Strong  produce o rezistență finală ridicată și o lipire de lungă durată. Potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. 

 

Fix ALL Clear Tape

FIX ALL 100% Transparent

Banda de montaj FIX ALL 100% TRANSPARENT este o bandă autoadezivă transparentă cu două fețe, capabilă să susțină până la 75 kg per rolă. Banda extra subțire oferă un finisaj plăcut din punct de vedere estetic atunci când lipiți atât materiale transparente, cât și netransparente. Aderență imediată și rezistență finală ridicată, banda FIX ALL 100% TRANSPARENT oferă o aderență durabilă și de lungă durată. Potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. 

 

Fix ALL Bandă de montaj Ultra 19 mm
Bandă de montaj autoadezivă

Aveți o suprafață aspră sau neuniformă? Este obiectul prea greu?

Fix ALL bandă de montaj, funcționează cel mai bine pe suprafețe netede, neporoase. Dacă lipiți obiecte grele cu o suprafață aspră sau neuniformă, ar trebui să alegeți întotdeauna Fix ALL în formă de cartuş sau folie: Flexi, Crystal, High Tack, High Tack Transparent, Turbo sau X-treme Power Express. 

Fix ALL Flexi Alb 290ml
Adeziv etanșant polimer-hibrid
Fix ALL Crystal 290ml
Adeziv etanșant polimer-hibrid
Fix ALL High Tack Alb 290ml
Adeziv etanșant polimer-hibrid
Fix ALL High Tack Transparent 290ml
Adeziv etanșant polimer-hibrid
Fix ALL Turbo Alb 290ml
Adeziv etanșant polimer-hibrid
Fix ALL X-treme Power Express 280m
Adeziv de montaj polimer-hibrid