ÎNLĂTURAREA ETANȘANTULUI SILICONIC

Izolantul vărsat sau în exces pote fi îndepărtat utilizând Șervețelele de Curățare Swipex sau cu o cârpă uscată îmbibată cu white spirt, când este încă proaspăt. Atunci când este vărsat pe suprafețe poroase și nonporoase.

Swipex este dezvoltat special pentru curățarea profesională, ușoară și rapidă a siliconilor, spumelor PU, adezivilor, polimerilor MS, vopselurilor și multe alte substanțe proaspete. Swipex este potrivit pentru curățarea mâinilor, uneltelor și a multor suprafețe. Swipex este o alternativă sigură spre deosebire de white spirt și alți agenți de curățare și mult mai eficient decât săpunul și apa. Util pentru a fi la îndemână în caz de nevoie. 

ÎNLĂTURAREA ETANȘANTULUI VECHI

În general, izolanții sau adezivii uscați pot fi îndepărtați doar mecanic. Mai exact, se taie excesul, se răzuie sau se șmirgheluiesc urmele ramase, etc. Atenție că suprafețele poroase sunt fie prea dificil de curățat, fie imposibil. Chiar și siliconul proaspăt va lăsa urme.

Gama de etanșanți

Soudal produce o gamă foarte variată de etanșanți pentru aplicații de interior sau exterior. Izolanți siliconici cu diverse culori și diverse tipuri de masticuri acrilice pentru o vopsire profesională. Izolanți pe bază de polimeri și poliuretani pentru o mare varietate de aplicații în construcții, fac parte din gama noastră așa cum fac și izolanții pentru îmbinările de podele sau pentru băi și bucătării. Deasemenea, oferim sigilanți pentru aplicații ce necesita o rezistență ridicată la foc.

Regăsiți toată gama noastră de etanșați pe această pagină .

Întrebări conexe:

Cum ar trebui să pregătesc suprafața pe care doresc să aplic etanșantul ?

Pot vopsi peste un etanșant siliconic?

Cum ar trebui să depozitez un etanșant ?

Care este diferența dintre un izolant și un adeziv?

Înapoi la prezentarea generală