Sunteți aici

MĂRIȚI PUTEREA DE LIPIRE

Șmirgheluirea unui material, să presupunem, cu un șmirgher, va îmbunătății suprafața oferind astfel o aderență mult mai bună pentru adeziv și izolanți.

  • Suprafețele fine ca plasticul sau metalul, ar trebui întotdeauna degresate înainte. De preferabil cu Surface Cleaner.
  • Activatorul de suprafață Soudal va asigura că suprafețele nonporoase sunt degresate și fără praf. Va activa deasemnea și suprafața, oferind astfel o aderență mult mai bună. Potrivit pentru etanșanți flexibili, cum ar fi siliconi, izolanți PU, și izolanți hibrizi. Activatorul de Suprafață – Surface Activator, de fapt,
  • will ensure that the non-porous surface is dust and grease free. It will also activate the surface and therefore a better adhesion can be obtained. Suitable for flexible sealants such as silicone, PU and hybrid sealants. Surface Activator, in fact, zgârâie fin suprafața, rămânând astfel o zonă poroasă pe suprafața tratată. De aceea vă recomandăm să îngrădiți suprafață ce necesită tratament, cu bandă de mascare, înainte de a aplica produsul.

Gama de adezivi

Soudal produce o gamă foarte variată de adezivi pe bază de polimeri și poliuretani pentru construcții și industriali. Pentru orice tip de lucrare specific, există și o soluție potrivită în această gamă. Adițional, pentru a completa gama de adezivi și etanșanți, oferim deasemenea adezivi pentru lucrări foarte specific, cum ar fi câteva exemple, ca lipirea materialelor de acoperiș, adezivi pentru parchet și lemn, sau adezivi rezistenți la foc în concordanță cu Standardele Europene.

Observați toată gama noastră de adezivi.

Întrebări conexe

Ce pot folosi ca să înlătur urmele de adeziv și reziduurile?

Ce înseamnă materiale poroase?

Când ar trebui să folosesc un primer pe o suprafață poroasă?

Înapoi la prezentarea generală