ÎNDEPĂRTAREA SPUMELOR DE SPUMĂ PU

Spuma PU proaspătă poate fi îndepărtată cu Spray Curățător PU (Curățător spumă și pistol). Întotdeauna recomandăm un test de compatibilitate al suprafeței cu spray-ul curățător, deoarece câteva suprafețe (de ex. cele lăcuite sau vopsite) pot fi afectate de curățător. Spuma întărită poate fi îndepărtată mecanic sau prin utilizarea unui Curățător de spumă întărită.

Adițional, avem disponibil un produs de curățare pentru spuma întărită care poate fi utilizat pe suprafețe nonporoase, cum ar fi plastic, aluminiu și alți acoperitori. Această pastă Curățător de Spumă Întărită Curățător de Spumă Întărită, este aplicată pe urmele de spumă întărită folosind o pensulă. Odată ce produsul a acționat, urmele de spumă pot fi curățate cu o spatulă.

Adezivi, izolanți și spumele PU care sunt încă proaspete, pot fi cu ușurință îndepărtate utilizând Swipex Șervețele de curățare . Swipex este dezvoltat special pentru curățarea profesională, ușoară și rapidă a siliconilor, spumelor PU, adezivilor, polimerilor MS, vopselurilor și multe alte substanțe proaspete. Swipex este potrivit pentru curățarea mâinilor, uneltelor și a multor suprafețe. Swipex este o alternativă sigură spre deosebire de white spirt și alți agenți de curățare și mult mai eficient decât săpunul și apa. Util pentru a fi la îndemână în caz de nevoie.

Gama de spume PU .

Întrebări conexe

Este necesară umezirea stratului suport înainte de a aplica spuma PU ?

Ce se întâmplă dacă tubul de Spumă PU nu a fost agitat suficient înainte de utilizare?

Înapoi la prezentarea generală