ÎNDEPĂRTAREA REZIDUURILOR DE ADEZIV

Adezivi gata uscați

În general, odată ce reziduurile de adeziv s-au uscat, acestea pot fi îndepărtate doar mecanic. Mai exact, se taie excesul, se răzuie sau se șmirgheluiesc urmele ramase, etc

Adezivi care nu s-au uscat și întărit încă.

Adezivii, izolanții si spumele PU proaspete, deci ne-uscate, pot fi îndepărtați cu ușurință folosind Șervețelele de Curățare Swipex.

Swipex este dezvoltat special pentru curățarea profesională, ușoară și rapidă a siliconilor, spumelor PU, adezivilor, polimerilor MS, vopselurilor și multe alte substanțe proaspete. Swipex este potrivit pentru curățarea mâinilor, uneltelor și a multor suprafețe. Swipex este o alternativă sigură spre deosebire de white spirt și alți agenți de curățare și mult mai eficient decât săpunul și apa. Util pentru a fi la îndemână în caz de nevoie.

Pentru a îndepărta adezivii de contact și Adezivii PU pentru lemn, care nu s-au uscat încă, puteți folosi Soudal Spray Curățător Adezivi .

 

GAMA DE ADEZIVI

Soudal produce o gamă foarte variată de adezivi pe bază de polimeri și poliuretani pentru construcții și industriali. Pentru orice tip de lucrare specific, există și o soluție potrivită în această gamă. Adițional, pentru a completa gama de adezivi și etanșanți, oferim deasemenea adezivi pentru lucrări foarte specific, cum ar fi câteva exemple, ca lipirea materialelor de acoperiș, adezivi pentru parchet și lemn, sau adezivi rezistenți la foc în concordanță cu Standardele Europene. 

 Observați toată gama noastră de adezivi.

Întrebări conexe

Care este diferența dintr-un etanșant siliconic și un adeziv?

 Când ar trebui să folosesc un primer pe o suprafață poroasă?

 Înapoi la prezentarea generală