Lipirea plintelor și ornamentelor

Lipirea plintelor și ornamentelor

Plintele acoperă îmbinarea dintre perete și podea și oferă un finisaj îngrijit atunci când decorați o cameră. Puteți monta dumneavoastră înșivă rapid și eficient plintele, folosind un adeziv de bună calitate!

Instrucțiuni

1. Calculați materialele de care aveți nevoie

Efectuați o schemă a camerei. Notați cât de lungi trebuie să fie plintele pentru fiecare perete, calculând numărul de metri de plinte de care veți avea nevoie în total. SFAT: Veți pierde întotdeauna o parte din material atunci când tăiați. Prin urmare, trebuie să luați în calcul o cantitate suplimentară de 10%.

2. Tăiați plintele

Trasați marginea plintei și tăiați la lungimea corectă. Folosiți un ferăstrău mitră pentru colțuri, pentru a realiza un unghi de 45 de grade.

3. Aplicați adeziv

Curățați, uscați, eliminați praful și grăsimile de pe perete și partea din spate a plintei. Aplicați Grip ALL Grab în zig-zag pe toată lungimea plintei, folosind un pistol pentru tuburi. Aveți grijă să amplasați suficient adeziv pe margini și la colțuri.

4. Lipiți plintele pe perete

Apăsați ferm plinta pe perete pentru a activa proprietățile de lipire ale adezivului. Blocați plinta folosind un obiect greu.

5. Lăsați să se usuce și etanșați

Adezivul se va întări în 24 de ore. Puteți etanșa îmbinările folosind chit Soudal Decorators Caulk.

Sfat

  • Vopsiți plintele în prealabil. Acest lucru vă va ajuta la mascarea marginilor atunci când vopsiți.

Pot fi utile și informațiile următoare:

  • Ați vărsat produsul? Atât timp cât produsul Grip ALL nu s-a întărit, puteți îndepărta cu ușurință urmele folosind șervețele Swipex.

Fișa tehnică se află pe paginile individuale ale produsului. Acesta conține toate informațiile cu privire la utilizarea, termenul de valabilitate, proprietățile și compoziția adezivilor Grip ALL Grab.

Cum lipesc plinta de parchet si cum o izolez

Cum se lipește o plintă de parchet? ? Cum izolez o plintă de parchet. Folosind adeziv pentru plintă și izolantul de la Soudal, obțineți o lucrare perfectă și de durată. 

Cerințe

Fierăstrău cu tăiere la unghi