decoratiemateriaal verlijmen

Lipirea elementelor decorative

Doriți să efectuați mici reparații sau să redecorați? Cu adezivul Fix ALL Soudal, puteți lipi imediat elementele decorative, inclusiv numerele caselor, rafturile, oglinzile și materialele din lemn (adică arhitrave, plinte, pervazuri etc.). Gama de adezivi pe bază de polimeri hibrizi este adecvată pentru utilizarea pe TOATE materialele de construcție obișnuite, permițându-vă să lipiți materiale neporoase și poroase pe aproape orice suprafață. Perfecte pentru lucrări de bricolaj în casă și în jurul casei dumneavoastră, de exemplu:

  • Lipirea numărului casei pe partea din față a acesteia
  • Fixarea din nou a unei plăci ceramice dezlipite
  • Instalarea alarmelor de fum, a rafturilor sau chiar a unui cuier de perete

Utilizați Fix ALL High Tack pentru rezultate imediate, asigurând lipirea instantanee (320 kg/m2) pentru a fixa un dispozitiv fără elemente de prindere. Alternativ, produsul Fix ALL Turbo este adecvat pentru utilizări în cazul în care elementul respectiv trebuie să poată susține greutăți rapid, cu rezistență imediată și timp de întărire foarte scurt.

Instrucțiuni

1. Pregătiri

Curățați suprafața pe care doriți să o lipiți, îndepărtând în totalitate praful și grăsimile.

2. Aplicați adeziv Fix ALL Turbo sau High Tack

Utilizați un pistol pentru tuburi pentru a aplica adezivul Fix ALL. Aplicați câte un punct de adeziv la fiecare 15 cm sau, pentru o acoperire maximă pe suprafețe mai mari, aplicați Fix ALL în zig-zag. Aveți grijă să aplicați suficient adeziv pe margini și la colțuri.

3. Presare

Apăsați ferm suprafețele pe care doriți să le lipiți. Acest lucru va activa proprietățile de aderență instantanee ale adezivului și va asigura aderența mult mai bună între cele două substraturi.

4. Finisare

Produsul Fix All Turbo va fi întărit după 20 de minute și elementul lipit poate susține greutăți după 3 ore. Produsul Fix ALL High Tack asigură o aderență aproape instantanee; rezistența maximă a lipiturii este obținută după aproximativ 24 de ore.

Sfat

  • Dacă utilizați Fix ALL într-o baie sau în exterior, aplicați produsul pe linii verticale. Acest lucru va împiedica acumularea apei pe zig-zaguri și pătrunderea în adeziv.
  • După aceea, puteți acoperi Soudal Fix ALL cu majoritatea vopselelor pe bază de apă.

Pot fi utile și informațiile următoare:

  • Ați vărsat produsul? Atât timp cât Fix ALL Turbo sau High Tack nu s-au întărit, puteți îndepărta cu ușurință urmele folosind un produs de curățat suprafață.

Fișele tehnice se află pe paginile individuale ale produsului. Aceste fișe tehnice prezintă informații detaliate cu privire la utilizarea, termenul de valabilitate, proprietățile și compoziția produselor Fix ALL Turbo sau High Tack.

Adeziv super rapid ? Cum sa lipesc foarte rapid ?

Fix All Turbo, adeziv super rapid, cu aderenta in 20 min. si uscare totala in doar 3 ore.